Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Onderhoud van uw zonwering

Preventief onderhoud aan zonwering & rolluiken, verhoogd de veiligheid, verlengd de levensduur van uw installatie en zorgt voor besparing op uw energiekosten. Vergeet uw besturing niet te laten onderhouden.

Zonwering heeft in de Benelux meer te verduren van de zon. Het Hollandse klimaat gaat samen met regen en wind. Harde wind tot storm heeft vat op zonwering, zeker als deze zonwering niet stormvast is. Forma Zonwering heeft veel ervaring in het oplossen van calamiteiten met zonwering installaties. Veelal in samenwerking met brandweer zorgt Forma Zonwering voor een adequate oplossing.

Zonwering installatie en onderhoud

De zonwering installatie bestaat uit de zonweringen en de besturing installatie. Forma Zonwering voert onderhoud uit aan beide. Ruim 95% van de professionele is elektrisch bediend, de besturing van de zonwering is daarom essentieel voor goede werking. Tijdens het onderhoud aan de zonwering is het daarom zeer raadzaam, ook de besturing van de zonwering door de vakmensen van Forma Zonwering te laten controleren of opnieuw in te laten stellen.

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op, via info@forma-zonwering.nl of bel: 010 - 2486222

Voorbeelden van Zonwering onderhoud

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@forma-zonwering.nl

<