Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering, voorzien van een serge doek van minimaal 525 gram per vierkante meter. Screens werden oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfshuisvesting, vanwege de strakke uitstalling, de effectieve zonwering en de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.
 

Groot aanbod Screens en Ritscreens

Tegenwoordig is de keus in type screen aanzienlijk uitgebreid en kunnen de screenkasten bovendien geleverd worden in verschillende vormen en in alle RAL-kleuren. Ook is er een screen ontwikkeld dat langs de geleiding wordt dicht geritst. Dankzij dit ritssysteem is het screen windvast, kan het ook dienstdoen als hor, kan de onderlijst van het screen niet gaan klapperen en is de kier tussen doek en geleiding verleden tijd.
 
Forma Zonwering bv is leverancier van zowel het standaardscreen als van ritsscreens en leverd ook bekende merken als Roma en Allround zonwering. Dankzij de enorme variatie in zowel kleuren als vormgeving is voor praktisch elke gevel wel een geschikt screen te vinden.
 

Handmatige of elektrische bediening

Screens zijn met zowel handmatige als elektrische bediening leverbaar, en met zowel binnen- als buitenbediening. Handmatige bediening kan van buiten bijvoorbeeld met band of slinger; voor binnen is er de keus uit onder meer bediening met band, slinger of koord.
 
Electrische bedieningen: Forma Zonwering bv maakt alleen gebruik van Somfy motoren met 5 jaar garantie, de screens kunnen bedienbaar met schakelaar, afstandbediening of smartphone geleverd worden. Tevens is het mogelijk een volautomatisch systeem te monteren. Hierdoor zal het screen met hoge windkrachten automatisch omhoog gaan en met mooi zonnig weer automatisch zakken.

 

Ervaar de kwaliteit in onze showroom

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Vlaardingen van meer dan  500 vierkante meter inspiratie!

Kom een keertje langs, wij adviseren u graag.

DE KOFFIE STAAT KLAAR!

Voorbeelden van Screens

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@forma-zonwering.nl

<