Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Parasols

Forma Zonwering biedt u echt alles op het gebied van parasols, parasolverwarming en parasolverlichting.
Parasols zijn op de eerste plaats bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Maar een Monsol parasol biedt u meer: zodra het gaat schemeren kunt u de parasolverlichting aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek, zodat u onder uw parasol lekker kunt blijven genieten van de mooie zomeravond.
 

Tuinparasols

Deze parasols zijn ontwikkeld voor de particuliere markt zo, een betaalbare mooie parasol! Neem een kijkje in onze showroom in Vlaardingen, wij helpen u graag met uw keuze.

Ruime collectie horecaparasols

U wilt een gezellig terras. Begrijpelijk. Hier krijgen uw gasten immers de eerste indruk van uw hotel, café, restaurant of zorginstelling. De parasols laten zich eenvoudig en snel bedienen. Diverse opties zoals verwarming en verlichting geven een extra welkome sfeer. Door het terras optimaal te benutten, weten onze klanten hun investering vaak binnen zeer korte tijd terug te verdienen.
 

Parasol verwarming en verlichting

Tevens kunnen wij verwarming en verlichting verzorgen op uw terras, al dan niet in combinatie met een parasol. Neem contact met ons op of kom langs, dan bespreken wij de mogelijkheden onder een heerlijk kopje koffie. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen of mailen. Stuur uw e-mail naar info@forma-zonwering.nl of bel naar: 010 - 2486222

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@forma-zonwering.nl

<