Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Rolluiken kopen bij Forma zonwering

Rolluiken kopen is een perfecte uitkomst bij warm weer en veel zon. Jarenlang verzorgen wij met plezier de zonnewering van particulieren en bedrijven. Op de website vindt u meerdere voorbeelden van ons werk maar ook in onze showroom in Vlaardingen vindt u meerdere rolluiken.

Kom langs de showroom

Opbouwrolluiken voor optimale zonwering en geluidswering

Het rolluik dat de meeste mensen kopen in Nederland is de opbouwrolluik. De opbouwrolluiken bieden uw huis optimale zonwering, geluidswering en inbraakwering. Bovendien werkt het rolluik in de zomer en winter als extra isolatie; in de winter houdt het rolluik de warmte binnen, en in de zomer houdt het de warmte buiten. Forma Zonwering verkoopt rolluiken van Allround zonwering & Roma, luiken van topkwaliteit in alle soorten, kleuren en maten. De rolluiken zijn te kopen in elke gewenste kleur, met een grote variatie in type omkasting en lamellen in variabele afmetingen, ook in Rotterdam, Delft en Den Haag. Bent u toch niet overtuigd van de rolluiken? Neem dan een kijkje naar de buitenjaloezieën of markiezen.

Schuine rolluiken

Ook schuine rolluiken horen tot de mogelijkheden en zijn volledig optrekbaar, perfect verduisterend en erg mooi. Zie onderstaand de foto's

Roldeuren en rolluiken bestellen

Roldeuren zijn zeer efficiënt als het gaat om veiligheid, ruimte en isolatie voor uw garage, bedrijfsruimte of schuur. Een roldeur biedt veiligheid omdat de lamellen erg stevig en solide, en dus niet zomaar te forceren zijn. Doordat de lamellen oprollen in een omkasting boven de deuropening, zijn geen geleidingen nodig waar de deur in moet lopen. Dat betekent meer vrije ruimte in de hoogte. Ten slotte wordt warmteverlies via de deur beperkt doordat de lamellen volledig zijn gevuld met isolatiemateriaal.

rolluiken in vlaardingen

De bediening is geheel op uw eigen voorkeur af te stemmen. Zo kan de deur worden voorzien van een motor van Somfy, met daarbij alle mogelijkheden die Somfy biedt, van afstandsbedieningen tot handzenders en wandzenders. Wilt u direct contact opnemen? Stuur dan bericht naar info@forma-zonwering.nl of bel naar 010 2486222. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, gelokaliseerd in Vlaardingen.

 

Voorbeelden van Rolluiken

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@forma-zonwering.nl

<