Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Markiezen 

Een markies is een toonaangevende nostalgische zonwering. Binnen het product markiezen zijn er tal van mogelijkheden om uw markies samen te stellen zoals u dat wenst. Forma zonwering bv levert veel verschillende modellen markiezen, kleuren en materialen.
 

Diversiteit aan Markiezen

markiezen van Forma Zonwering

 

Modellen: binnen de verschillende modellen heeft u de keus uit onder meer het petmodel, het baldakijn, het standaardmodel, het vaste model en het klapmodel.
 
Kleuren: voor vaste markiezen en baldakijnen zijn alle leverbare kleuren acryldoek en lakfolies te gebruiken. De frameonderdelen kunnen bovendien worden geleverd in elke gewenste RAL-kleur.
 
Materialen: voor het frame kunt u kiezen uit aluminium of verschillende soorten hout; de omkasting wordt gemaakt van aluminium, hout of kunststof. Voor het markiesdoek bestaat de keuze uit acryldoek, lakfolie of Soltis stretchdoeken
 
Ook voor bedrijven kunnen markiezen een manier zijn om uw bedrijf mee te promoten, omdat de markiezen kunnen worden voorzien van verschillende soorten reclame uitingen.
 
Markiezen zijn zowel handbediend als electrisch bediend verkrijgbaar.
 

Bekijk de markiezen in onze showroom

In de showroom van Forma Zonwering bv hebben diverse markiezen hangen, zodat wij u juist kunnen adviseren. En bent u klaar met de markiezen? Bekijk dan de buitenjaloezieën en terrasschermen. Bij een bezoek aan onze showroom staat de koffie klaar en adviseren wij u geheel vrijblijvend. Kom langs de Showroom in Vlaardingen aan de Mercuriusstraat.

Daarbij is onze showroom met 500 vierkante meter zeker de moeite waard!

DE KOFFIE STAAT KLAAR!

Voorbeelden van Markiezen

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@forma-zonwering.nl

<