Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Raamhorren

Raamhorren zijn er te kust en te keur. Forma wonen heeft verschillende types raamhorren te in het assortiment, geselecteerd volgens het kwaliteitsniveau waar wij in al onze producten naar streven.

Rolhor Super van Unilux

De raamrolhor Super van Unilux is dé rolhor die op dit moment te koop is in Nederland. Deze rolhor dankt zijn populariteit aan de unieke windvaste gaasopsluiting, het bedieningsgemak en de elegante vormgeving. De rolhor Super is in vrijwel elk raam te gebruiken, omdat hij zowel binnen als buiten kan worden gemonteerd, en zowel op de dag als in de dag toepasbaar is. De cassette, de geleiding en de onderlat zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.

 

Raamplissé: een soepel lopende hor

De raamplissé is een soepel lopende hor, die van links naar rechts, maar ook van rechts naar links kan worden bediend. Doordat er geen veer nodig is, loopt de hor geruisloos en is weinig kracht vereist om de raamhor te openen en sluiten. De cassette en het frame zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.

 

Rolhor basic

De rolhor zonder gaasopluiting, maar qua prijs zeer interessant. Ook de Rolhor basic is te bewonderen in de showroom.  Kom onze systemen bekijken in onze showroom in Vlaardingen (ruim 500 vierkante meter inspiratie). Wij zijn gelokaliseerd aan de Mercuriusstraat nr 40.

Voorbeelden van Raamhorren

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@forma-zonwering.nl

<