Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Terrasschermen van Forma Zonwering 

Kwalitatieve en duurzame terrasschermen

Terrasschermen (ook wel knikarmschermen) biedt Forma Zonwering te Vlaardingen in een uitgebreid assortiment, onder meer van de merken Erhard, Allround zonwering, Lewens en PBS. In samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij tegen een heel redelijke prijs terrasschermen aanbieden die de top vormen in techniek, kwaliteit, duurzaamheid en design.
Voordat één en ander in gang gezet wordt, komen wij altijd zonder extra kosten bij u thuis of bij uw bedrijf om de situatie ter plaatse te beoordelen, om te voorkomen dat u achteraf wordt geconfronteerd met verrassingen of tegenvallers.
 

Bedien uw terrasschermen elektrisch of met handbediening

De terrasschermen kunnen zowel handbediend als elektrisch worden uitgevoerd. Bij een elektrische uitvoering gebruikt Forma Zonwering altijd een Somfy-motor, inclusief 5 jaar garantie. De gebruikte electrische systemen kunnen desgewenst ook worden uitgerust met verschillende automatiseringssystemen.
 
Forma Zonwering is leverancier van doeken van Dickson, Swela & Sattler, een keus die perfect aansluit op ons streven naar kwaliteit. Ook speciale doeken behoren tot de mogelijkheden, waaronder zelfreinigende en waterdichte doeken. Alle doeken zijn bij ons in de showroom aanwezig, graag nodigen wij u hierbij uit om onze enorme collectie te komen bewonderen. Hier kunt u ook de rolluiken en Pergola zonweringen bekijken. 
 

Technische mogelijkheden

 
Forma Zonwering kan u een breed scala aan technische mogelijkheden bieden. Zo leveren we bijvoorbeeld terrasschermen met een uitval van 7 meter, maar ook een type scherm dat eerst zijn uitval neemt en daarna naar de grond gaat, zodat u een soort pergola krijgt. Ook schermen met een vrije doorloop van 13 meter bij 4 meter uitval behoren tot de mogelijkheden. Aangezien we hier onmogelijk alle opties kunnen noemen, willen wij u vragen bij interesse contact met ons op te nemen, ook als u speciale wensen heeft. Omdat wij zelf de assemblage doen, kunnen wij u namelijk wellicht van dienst zijn met onze technische expertise.
 
De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat wij u willen vragen contact met ons op te nemen.

Neem contact op:

Indien u speciale wensen heeft vragen wij u ook contact met ons op te nemen. Dit omdat wij zelf assembleren en u daarom met onze technische expertise wellicht kunnen helpen. Bel direct naar 010 2486222 of stuur een e-mail naar info@forma-zonwering.nl

Voorbeelden van Terrasschermen

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@forma-zonwering.nl

<